Portfolio

Webdesign & Ontwikkeling​​​​

Coffeeshop Scolo Website​

Arduvex heeft de website voor Coffeeshop Scolo ontwikkeld, waarbij de klant specifiek een one-page website met een scroll-effect wenste. De website biedt essentiële informatie over het bedrijf, contactgegevens en een over ons-sectie.

Webdesign & Ontwikkeling​​​​

Leenders Group Vastgoed Website

Deze op maat gemaakte site weerspiegelt de professionele uitstraling van Leenders Group en biedt bezoekers een informatieve en gebruiksvriendelijke ervaring, gericht op het presenteren van cruciale informatie over het bedrijf.

Arduvex leverde uitstekend werk bij het bouwen van onze website. De combinatie van design en functionaliteit was indrukwekkend. Een echte transformatie van onze online aanwezigheid.
James
Social Media

Andries van Taaten TikTok

Arduvex ondersteunde bij het creëren van content en video’s voor Andries van Taten’s TikTok. Ons team bracht creatieve input om boeiende en relevante content te produceren, versterkend voor het TikTok-account van Andries van Taten met aantrekkelijke video’s en waardevolle inhoud.

Webdesign & Ontwikkeling​​​​

Kop van de haven Website

Arduvex ontwikkelde zorgvuldig de website voor Kop van de Haven Restaurant, met handige online reserveringen, een overzichtelijk menu, en aantrekkelijke foto’s voor een naadloze dinerervaring.

Our clients